Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

IMG_95502 copy2.jpg

Beskrivning

Beskrivning av absolute beachfront-house i Thailand. Bo granne med havet. Ett fantastiskt boende med havet som granne. Bara några steg från sandstranden i den lilla fiskebyn baan huay yang.

Bo precis vid havet i Baan Huay Yang.

Här hittar ni ett fantastiskt strandhus i Baan Huay Yang precis vid havet. Strandvillan är trevligt inredd med fullt utrustat kök. Linne och handdukar finns på plats. Ni sköter er själva, men om ni behöver hjälp med nånting så går det enkelt att ordna genom oss eller med våra trevliga kontakter på plats.

Strandhuset ligger i den lilla fiskebyn Baan Huay Yang, inga vägar skiljer huset ifrån havet, som ni också kan se på bilderna. 

Baan Huay Yang är en gammal fiskeby, cirka 30 mil söder om Bangkok. Där finns milslånga stränder och sköna bad. Orten har ett stort antal mindre restauranger, på stranden och i byn. Det är lugnt och skönt men med stora möjligheter till utflykter och aktiviteter, golf, snorkling, eller kanske en dags shopping i Hua Hin. 

Utsikt över Thailändska viken i öster och bergen i Burma på den västra sidan.

I strandhuset finns tre rymliga sovrum med egna badrum. Samtliga med fläkt och aircondition. Ett välutrustat kök med med öppen planlösning mot sällskapsrummet samt matplats både inne eller ute På nedre plan finns tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Uppe på taket finns kokmöjligheter för utekök, samt med matplats för sex personer. Swimmingpoolen är väl tilltagen och med ett gym på området. Framför huset, mot havet finns en liten jaquzzi, perfekt för barnen. 

Wireless internet ingår, för en eller flera datorer. En lättanvänd Imac apple dator finns inkopplad i huset. Samt bra bild och ljudsystem för tv och stereo. 

Cirka 3,5 timmars taxiresa från flygplatsen. Med nya minibussar, engelskspråkiga chaufförer, barnstolar om ni behöver till era små. Samt stopp på vägen när ni så önskar.
Vi hjälper förstås Er med att förbeställa. 

Vi skickar gärna mer info vid förfrågan. Välkomna!

Matbordet på uteplatsen, med utsikt över havet från strandhuset.

Matbordet på uteplatsen, med utsikt över havet från strandhuset.

En härlig eftermiddag med en god bok och lite färsk frukt samt med havets brus som bakgrundsmusik.

En härlig eftermiddag med en god bok och lite färsk frukt samt med havets brus som bakgrundsmusik.